Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

SKANDALLARLA DOLU OKUL T.B.M.M’YE TAŞINIYOR

SKANDALLARLA DOLU OKUL T.B.M.M’YE TAŞINIYOR

CHP’Lİ VEKİLLER BU SESE KULAK VERDİ

SKANDALLARLA DOLU OKUL T.B.M.M’YE TASINIYOR

CHP’LI VEKILLER BU SESE KULAK VERDI

 Geçtigimiz gün’’ Skandallarin Bitmedigi okul CHP’li Vekiller bu sese kulak verin’’haberimiz Meclise tasiniyor.

 Adana’nin Sariçam' ilçesinde  bulunan Bahtiyar Vahabzade Sosyal Bilimler Lisesi'nde okulda  müdür A.A’nin yaninda kadin personel olmaksizin okul pansiyonunun kiz bölümünün banyosuna ve ögrenci odalarina  denetim için girdigi ögrenci velileri tarafindan iddia edilmisti. Haberimizi okuyan CHP Adana Milletvekilleri bu skandal okul hakkinda T.B.M.M.’ye soru önergesi verilecegi CHP Adana Milletvekili Basin danismanlari tarafindan Gazetemize bildirildi.

Adana’nin bir kez daha sahibi oldugunu hatirlatan bu yaklasim CHP’li vekillere Velilerden büyük takdir geldi.

  Ayrica Haberin çikmasinin ardindan Gazetemizi  telefonla arayan Okul Müdürü A.A Önce aba altindan sopa göstererek kendisini aklamaya çalisti. Konustukça batan Okul Müdürü     A.A. kendisi hakkinda çikan iddialara yanit olarak bu olayin bir ay önce yasandigi Denetim yapilirken ögrencilerin pansiyonda olmadigini söyleyerek,kendisini savundu.

Ögrencilerin Pansiyonda olmadigini söyleyen A.A  Peki Banyodaki Kiz çocuklarinin arkasindan gittiginiz sorusuna neden deginmediniz. Velilerin iddiasindan biriside bu soru?

ADANA CUMHURIYET BASSAVCILIGINA IHBARDA BULUNUYORUZ

 VALILIK OLURUM YOK

Valilik oluru olmadan okula vekaleten müdürlük yaptigini da kabullenen A.A kendisini kurtarmak içinde okul aile biriligi baskanini bu olaya alaya alet etti. Yasal olarak Valilik oluru olmadan attigi imzalarinda hiçbir geçerliligi olmadigi gibi. Okul Müdürü A.A Hakkinda Kamuoyu adina Adana Cumhuriyet Bassavciligi’na sorusturma açilmasi yönünde bu haberimizi Ihbar kabul edip biran önce olayin arastirilmasini istiyoruz.

 

Velilerin CIMER’e sikayet ettiginden haberi olmadigini söyleyen A.A ‘ya soruyoruz?

Siz bir egitimcisiniz  bu iddialari kabullenmeseniz bile bu olay T.B.M.M’YE soru önergesi olarak tasiniyor. Bakanlik Müfettisleri Görüntüleri izledigi zaman sizin bu ahlak disi denetimlerinizi görse nasil bir savunma yapacaksiniz merak ediyoruz.

DELIL KARATMAK SUÇ

Haberimizin yayinlandigi günden sonra Kamera görüntülerini silmeye kalkistiginiz ileri sürülürken Delilleri ortadan kaldirmak ve karartmak suç oldugunu bilmiyor musunuz?


YETKISIZ MÜDÜR 

Valilik oluru olmadan Imza yetkisi veren ilçe Milli Egitim Müdürlügünüde bu suça ortak oldugu gözlenirken Adana Valisi Mahmut Demirtas'in Sariçam Ilçe Milli Egitim Müdürlügü hakkinda da sorusturma açmasini bekliyoruz. Adana'nin Mülkü amiri Vali'den habersiz gerek imza yetkisi gerekse yapilan usulsuzlüklere meyan veren yetkililer hakkinda biran önce gereginin yapilmasini kamu oyu adina bekliyoruz

BU OKUL IÇIN NE YAZMISTIK

  SKANDALLARIN BITMEDIGI OKUL!

CHP’LI VEKILLER BU SESE KULAK VERIN

 2 yil önce 10 Kasim törenlerinde okul bahçesinde göbek atarak büyük bir skandala imza atan Adana Vahabzade Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Mehmet Sirri Huylu’nun yaptigi rezillik daha hafizalardan silinmemisken bu defa ayni okulda  müdür A.A’nin yaninda kadin personel olmaksizin okul pansiyonunun kiz bölümünün banyosuna ve ögrenci odalarina  denetim için girdigi ögrenci velileri tarafindan iddia edildi.

Kiyafetleri uygunsuz olan kiz ögrencilerin okul müdürü A.A.' yi ve ona eslik eden erkek ögretmen I.A.'yi karsilarinda görünce panikten sag sola kaçistigini ileri süren Veliler .

Anons sistemi olan okul pansiyonunda, idari personel ziyaretinin ögrencilere anons edilerek ve bir kadin personel esliginde yapilmasi gerekirken, bu sekilde yapilmasinin çok büyük bir skandal oldugu görülmektedir.

Bu utanç verici olayi biz veliler olarak  CIMER'e sikayet ettik. Ayrica bu olay pansiyonun güvenlik kameralari kayitlarinda mevcuttur. Okula , 'müfettis görevlendirilip iddialarin dogrulugu arastirilsin. Biz çocuklarimizi okula emanet ediyoruz'

 Diye konustular.

  Bu arada, arastirmalarimiz neticesinde okul müdürü A.A.'nin Valilik oluru olmadan okul müdürlügüne vekaleten baktigi bilgisine ulasan gazetemiz

Alti ayda bir okul müdürü ve idarecisi degisen bu okula, kadrolu idarecilerin ne zaman atanacagi merak konusu olurken Adana Milletvekillerine çagrida bulunarak bu olayin üzerine gitmesini bekliyoruz

 

 

 

 



  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Salı 32.5 ° / 20.1 ° Güneşli